Snacka om sex!


Rymdgatan regerar

Rymdgatan har nu börjat knapra in på "familjen´s" ställning i Borlänge. Rymdgatans medlemsrekrytering går som smör och nu är vi väl snart ett debattämne på Janne Josefssons "Debatt". Dessutom har vår affärsidé, att varva ironiska påhopp av våra medlemmar med seriösa fakta, blivit snodd av SVT och sänds där som programmet "Grillad". Man undrar ju när det här med upphovsrätt skall ge oss klirr i kassan.

Men som sagt vi är inte bittra utan kämpar på i storebrorssamhället och hoppas att Rymdgatan 2.0 kommer att bli ännu bättre i framtiden! Blondinbella here we come!



Vi vill också ha 30 miljoner, eftersom någon snott vårt material. Men men vår domare är säkert också jäv(l)ig

Skalet 09 gänget kommer hem

Ja för hem kom vi i alla fall till slut...även om det tog lite tid! Lyckades nämligen med ett till road kill (totalt 3 st), en punktering, en soppa torsk och om inte tala om olyckan i Grycksbo... ja, här har ni ett smakprov iaf...


En grill

Igår var det grillning för de rymdgatebor som inte drabbats av ligghybris och dragit till vemdalen. 18a, 16c, 14d ocörh stjärngatan gjorde tillsammans en brakmåltid som måste tagit någon form av rekord i antalet kilokalorier. Men det var förbannat gott! Nedan kommer en lista på festmåltiden, vill du ha receptet? Hör av dig!

1 stor kladdkaka med blockchoklad
5 liter läsk
4 kg kött
1,2 kilo potatissallad
5 bananer
mer blockchoklad
1 stor annanas
Tomater
diverse tillbehör
Hamburgare
Hamburgarkött
En flaska mummelmann
och

vidare


Rymdgatan ger dig Bengt!


Rymden vs Åsarnabrudarna

...en vanlig vårdag med brudarna...



Ärlighet varar längst.


Terroristattentat




Igår drabbades rymdgatan av ett attentat av en föredetta rymdgatebo som börjar längta tillbaks hem till rymdgatan. Som tur var har vi lyckas återskapa hela bloggen som totalraderades av "Mr X". Men till minne av den fruktansvärda händelsen har vi skapat en egen sida åt denna berömda hackare. Vill du se denna finns den uppe på...tjugosexd.blogg.se

//Rymdgatan 2.0 crew

14D drar en Sean Avery!

14d är bitter och 28c likaså. 14d uttalar sig så här: "Det verkar ha blivit en vana på rymden för 26d att bli kära i mina ”sloppy seconds”, säger busen i en tv-intervju". För nu har 26d den så kända brudförstöraren gjort det igen, raggat på andras brudar. Han söker upp mål som är kända på rymden och sedan ger han sig på dem som ett ilsket lejon. Detta är inte första gången som han snor brudar från rymdgatanpeople och nu har alltså vissa lessnat rejält på detta beteende. Vem skall bli nästa offer månne? Det verkar inte vara någon stor idé att dra hit brudar på rymden för då dyker han väl upp igen, den där "destroyern" 26d.


Meddelande till alla Rymdgatebor!

DET ÄR FÖR LITE SÅNT HÄR I ÅR!



Någon som sätt bortingen med grillen inom området de senaste tre veckorna?




Triss i rumpor

Herregud! Så lång tid har gått sen vi startade och ingen Gissa Rumpan har ni fått!! Märkligt med tanke på alla snygga och fasta skidstjärtar (främst flickor) som åker omkring oss... Men nu har vi äntligen en på G, och vi börjar med, kanske för vissa, en svår en... Nämligen en trippel! Måste tilllägga att bilden ej är dagsfärsk...


En ska bort, vilken?

Vinnaren får en helkroppsmassage inklusive happy ending utförd av S35

( tysk massage )


skidsäsongen slut, jaktsäsongen börjar



Senare kommer våra jaktbyten att visas upp här...


Beach 2009

Nu laddar vi på Rymdgatan om mot Beach 2009 och vad passar inte då bättre än Zonny Cricketts strandraggarskola - Leraning by doing!


Tävling - Quiz

Nu släpper vi ytterliggare en tävling. Skriv svaren som en kommentar. Första pris är en kexchoklad!

Fråga 1: Hur har 26d:s volvo blivit vit?


1. Random brud kramade ur vit kulör från 26d
X. Fabriksmålad från Volvo
2. 26d skrapade av den blåa färgen som var där innan

Fråga 2: Vem är 28c:s hemliga kinavapen?

1. Mao
X. Åsarna-Alex
2. Långa stavar

Fråga 3: Hur bitter är 18a?

1. Inte alls, lika lycklig som iprenmannen
X. Så bitter att han varken äter, sover eller tränar med folk
2. Så bitter att han äter lyckopiller

Fråga 4: Varför hoppade 16c ned för ett stup?


1. Han hade chans att vinna en mobil
X. En tjej var där nere
2. Skyllde på gravitationskraften

Fråga 5: Vem är årets rymdgatansvikare?

1. 6b
X. 14a
2. 14d

Fråga 6: Vem bakar "kladdigast" kladdkaka?

1. 2c när han smetar i hela smörpaketet
X. 14d när han leker nakna kocken
2. 32c när hon vill smöra för en fin pojk

Utslagsfråga:
Vem är inte singel och sökande på rymden?

Motivation


14d kom på 26d's efterfest


Nu är det 100% party!


http://www.youtube.com/watch?v=u6N6myoS_wg

Påskharen skapar vårkänslor


Nu kommer påskharen och hettar upp Rymdgatan! Till helgen utlovas över 14 grader och en starkt strålande sol. Och med denna värme börjar även vårkänslorna krypa sig fram så pass mycket att vi på Rymden nu börjar ladda om inför nästa säsong......


Rymdgatan wannabes

Ja, nu har vi fått ännu fler wannabes till rymdgatan! Dom kallar sig istället för Rymdreglage och försöker sälja in rymdkonceptet med lite extra spejsfilmer som... "Sparka fotboll" och "Plasticdudes" ...och med tanke på hemsidan att döma har dom ju faktiskt lyckats ganska bra!





14d och 2c släpper DVD

Nu är serien här, den som alla väntat på. Vårskidåkningstriologin från dalarna...
Denna gång med extramaterial including Frida Hallkvist


Melodikrysset


Årsmöte

Hej hopp snopp!

Tycker det börjar bli dags för ett årsmöte för oss rymdgatebor. Finns många frågor att disskutera angående bloggens framtid.

Ska vi bli mer seriös?

Ska vi sluta sprida lögner om varandra?

Ska vi lägga ner skiten?

Personligen tycker jag vi borde styra upp den åt det mer seriösa hållet.
Eftersom skidsäsongen nu är över tycker jag att vi samlas över en öl i veckan (eller tio) och disskuterar rymdgatans framtid. Förresten glöm inte bort att det är bankett på onsdag!!!


// en seriös del av rymden ;)

2c flyr landet



Obekräftade rykten talar om att 2c nu fly landet efter alla hårda trakasserier den senaste tiden. Han ska nämligen ha kommit över en flygbiljett till Magaluf för endast 1000 kr (inkl. hot av personal). Han skall även ha uppgett att ett break nu efter denna tunga säsong också kan vara välbehövligt. Som tröst skall han även ha med sig sin cykel för att kunna köra av sig den vrede han nu har inombords och komma tillbaks starkare än någonsin. Men om det blir någon comeback att "hojta" över återstår fortfarande att se...