FRA


DJ GurrhA släpper ny singel!

Ja, nu släpps ännu en exklusiv mix av den beryktade DJ GurrhA!
Den nya singeln heter "Roxette feat. DJ GurrhA - JoyRide (DjgA ReMiX)" och ligger nu ute på YouTube. Så det är bara att vrida upp volymen, lyssna och njut!


Enormt stor död orm


Ska du med?


Heta partybrudar!

Fy fan va sugen man blir....!
Sista minuten just nu:  Sunny Beach, Bulgarien. Inkl. flyg t/r och ospec. hotell för 1.990:-!
Riktigt billigt land. BigMac och CO för bara 29 kr.
Alt. oktoberfest (i sep) här hemma...
Ska du me?

Mobiltelefoner är onda monster

Mobiltelefoner, precis som de mycket onda katterna, vaknar bäst till liv när de väl stoppats i mikrovågsugnen. OBS OBS: Testa INTE detta hemma!! Ja, så länge det inte är en iPhone, då gör det kanske inget. =)


Höj stämningen


Rinkbandy imorn!!Glöm inte att det är hockey bockey imorgon bitti! Avfärd kl 06.16 från Rymden. Den här gången finns buss, men det blir kvar en timme efteråt på den riktiga hockeyträningen efter rikbandyn.

Vatten

Vatten, mjölk... Vad består mjölk av?
Går dom att kombinera eller är dom redan det kanske???Nej, helt rätt! Det är inte vatten utan mjölk i glaset! Eller är det det??

Jag skulle vilja ta upp en sak som jag alltid har fått en massa klagomål på. Det var efter att jag lade fram den genialiska idén på att blanda ut mjölken med vatten när man märkte att den inte skulle räcka ända tills man kunde inhandla en ny. Detta tyckde många lät dumt om man inte ska säga äkta slåt i vissa öron. Dock lyckdade bara kinas största mjölkproducent vara på plats vid exakt rätt tillfälle när jag lade fram konceptet.

Några år efter det inträffade visar det sig nu vara hela branchens STORA ekonomiska inkomstkälla då man till och med gått så långt att man bland annat börjat blanda i melamin för att få mjölken bli proteinrik igen - fast den inte är det! Man kan då frågas sig om kinas problem tystades ner av OS? Hur många fler han då dricka detta "ny" recept tack vare det?

Nu går jag därför lungt och sansat ut med uppgiften, som så många andra mjölkprocucenter och chefer som t.ex. Tian Wenhua i och för sig redan sagt: 
- Jag tillsätter i alla fall inte melamin efteråt!

Helikoptern


Blödande lokal


Nu äntligen skall får vi användning av vår flitiga och duktiga städare här på bloggen. Men den här gången ska han gå hela vägen ner till Jaxgymmet där det är städning för alla som vill använda gymmet här framöver klockan 19.30 ikväll, alltså måndagen den 22/9 - ja, det är idag!!

Detta är bara för att snygga till lite inför höjdarna som kommer imorgon och ska byta lite blod på alla elever igen. Så gör det rikgti bra nu!

Vi bryter för reklam


Kan det var så svårt?


Det bästa från två olika världar

Detta är officiellt Rymdgatans första modeinlägg, likväl en dag att minnas. 
Visst är det skönt att vandra runt barfota! Man får en helt annan känsla och samhörighet med underlaget. Tänk dig en mjuk o go päls som du barfota strosar omkring på. Du smeker pälsen med dina bara fötter. Men samtidigt under årets mörka dagar finns det inget skönare än att dra på sig en mjuk, riktigt varm socka.
Hur ska man då göra för att få ut det bästa av de olika alternativen? Jo, svaret är enkelt. Man drar ner strumpan nedanför hälen. Det är inte bara praktiskt det är också förbannat snyggt! Detta är helt klart det senaste!Effekter av att bo på rymdgatan del 3

Anna Karin Strömstedt, även kallad AK! Tjejen som alltid har ett leende på läpparna. Var med i svenska damstafettlaget som kom fyra vid OS i Turin! Ser med spänning framemot hur det går i vinter. Tyvärr bor inte AK kvar på rymdis, men hon har sin själ här och är fostrad på gatan!


Rymdgatan startar rockband

I veckan har det hållits audition uppe i Sälen för Rymdgatans nystartade rockband. Flera kom och provspelade blandannat 20d, 22c, 26d, 28c och 32c. Veckans flopp stod 20d och 22c för som gjorde alla besvikna och blev hemskickade redan under onsdagen.

Tillslut efter en hård vecka med mycket blod, svett, tårar och kramp i svaj-armen kunde vi kora våra vinnare som blev 26d och 28c. Grattis säger vi på rymdgatan! Vi ser nu fram emot skivsläppet i November.

26d och 28c säger i en intervju med Rymdgatanbloggen att dom vill tacka energidrycken MONSTER som dom påstår ha en stor del i deras seger.

ROCK ON!

Vill du också bli sjukt stadig på svaj-armen?

Ett tips till alla er där ute som känner att ni inte har orken med er, MONSTER energidryck!
Du känner en märkbar skillnad inom 3-5sekunder. Från att ha kört på easy på guitar hero fixade vi hard utan problem.
Drycken kan köpas på statoil i lindvallen för en struntsumma av endast 28kr. Vill man slå på stort får man två för 49kr OBS. Bör inte intas sent på kvällen om man har planerat att sova på natten..

Effekt av att bo på rymdgatan del 2

Martin Larsson. VM medaljören som är en av sveriges starkaste stakare. Vi hoppas på dig på Vasaloppet. (Tillägg: Vi har satsat hela bolaget på M.Larsson seger i vasan)


The kings in the kingsize

Är du intreserad av världens mästerverk och vill veta lite mer om hur de kommande kungarna kommer att se ut? I så fall har du anledning av att studera de föjande 3:37 minuterna lite extra noga:


Effekt av att bo på rymdgatan del 1

Här kommer rymdgatans storheter att presenteras i flera delar. Först ut är Emil Jönsson som bodde på rymdgatan 2005/2006. P g a ekonomiska skäl kunde inte gatan hålla honom kvar i teamet;) Men vi är ändå riktigt stolta!

EMIL JÖNSSON är lite smårosslig efter lägret i Ramsau och pluggar i Östersund. Foto: KJELL-ERIK KRISTIANSEN

Alternativ OS


Hetaste filmtipset just nu!Ladda ner här:
http://thepiratebay.org/torrent/4379271/Iron_Man_DVDRip_XviD_INTERNAL-BeStDivX_(UnPacked__No_Rars)

TV

När det blir mörkare på kvällarna och man är klar med en dag fylld av träning, skolarbete och annat är det ganska skön avkoppling att kolla på lite tv innan man går och lägger sig. Därför är det en fördel om det finns något bra att kolla på. Nu drar några program som verkar lovande igång så vi får se hur bra det blir.

Hål i väggen - TV 6 Söndagar kl: 20.00
Du har säkert sett You Tube-klipp med galna Japaner som försöker komma igenom väggen som kommer farandes, nu är den svenska versionen här.

I ditt ansikte - Kanal 5 Måndagar kl: 21.55
Magnus Betnér har tagit över sändningstiden som varit gjuten för Fredrik och Filip (Nu när dom gör ett skitprogram är det väll lika bra). Programet handlar i alla fall om att han försöker vara rolig där det kanske inte passar sig så bra, verkar i alla fall väldigt lovande.

Efterlyst - TV 3 Onsdagar kl: 21.00
Programmet som kanske har sin största supporter här på Rymdgatan gör ännu en säsong, nu en dag tidigare i veckan än förut. Missa inte superstjärnan GW.Som sagt: Onsdagar kl: 21.00


och duger inte det här så är det sprotnytt på SVT 2 kl: 22.00 Må-Fre, funkar alltid...

...

http://hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com

BoltVi tackar Västerås egna Jan Simons för denna sköna film.

Så skön...t.o.m. skönare än Källström


Hyllning till världens bästa

Det ska till en djurgårdare för att Sverige ska vinna i VM - Kvalet

Kim Källström
Fingerkänsla!


Ät gröt!


14D gick Bärserkargång i tunneln

Idag stod fristilsåkning i tunneln på schemat. 14D var het, lite för het. Han vurpade, vurpade och stångades med tunnelväggarna och som på grädde på moset så körde han över en stackars flicka, men man får skylla sig själv om man står i vägen. Imorgon lär hon flytta sig för röda mössor så vi får tacka 14D för att han städar lite! Även dom bästa har sämmre dagar och vi tycker om han precis lika mycket som vanligt. Nu på eftermiddagen väntar ett crosspass, vi får se om det händer något kul... Annars så rullar bidragen in medans pokers lönekonto minskar för varje minut, skönt säger vi!

Hur vill du ha det?


HockeyBockey varje onsdag halv 7 till halv 8Nu äntligen är det säsongsstart för Hockey-Bockey (eller också så kallat rinkbandy) igen!! Klubbor finns att låna bara du har skridskor, hjälm, och benskydd. Ett par skyddande handskar kan även vara bra att ha på sig. Matcherna utspelas kl 06.30 till 07.30 i Borlänge islada, Borlängs HC´s hemma arena!

Gemensam buss från gymmet i Borlänge avgår 06.15  och från Falun 06.00, för dem som vill följa med!

TCT måndagar kl 17.00


Varje måndag fram till snön kommer är det samling kl 17.00 vid Skräddarbacksrondellen för att starta ett grymt cykelrace. Olika banor runt Borlängetrakten varje gång! Riktigt hård konkurans utlovas!!

Du är välkommen att ställa upp - om du vågar!

Joystick, d e nice!


Avslöjande

Nu har en läcka på rymdgatan bekräftat deras beryktade kodnamn. Tyvärr vill han inte bege sig tillkänna men kan täka sig dela med sig av uppgiften för allmänheten. Om detta nu kan stämma bör du som inte hänger på Rymdgatan varje dag lyssna lite extra nu:

2c = Gustav Hall
6b = Josefine Engström
10c = Andreas Maxen
14a = Joakim Bergstrand
14d = Joakim Engström
16c = Emil Brindbergs
18a = Andreas Argårds
20d = Martin Hammarberg
22c = Peter Arnesson
26d = Robin Eriksson
28c = Johan Edin
32c = Johanna Edin
32a = Erik Pettersson
40c = Jens Olovsson (Kiruna Bosse)

Fullt fräs på gräs!

Igår kväll var det fullt race på Rymden när deluxe arrangemanget "Hammers Hill" avgjordes!

Grenar som:
1. "Microlöpning" då man kutade en bana med en microvågsugn ovanför huvudet!
2. "Sprintorientering" med omdiskuterade dagislöpningar och surttider!
3. "Grislöpning" uppför en slalombacke med pappersavgjorda hit och bonus sekunder!
4. "Stakrace" på rullskidor i ett förkortat skräddarbacken med nerflyttat fjunis mål för att alla skulle orka upp!
5. Jaktstart på "Rull-OL" med syntest för att hitta kontrollerna och tillslut kunna krona en segrare!


Microlöpning, med seger till Rymdgatan!Grislöp, med seger igen till Rymdgatan!2 av 3 pallplattser till Rymdgatan! Stort grattis!

Paralympics

Ni vet killen som gjorde sig lite illa vid OS? (Om inte se film nedan). Han har iaf nu avslöjat att hans skada var med mening. För han hade räknat ut att han skulle ha större chans på guld vid paralympics därför var det värt att bryta armen. Mycket riktigt tog killen guld och därigenom blir han nog också avstängd för fusk. "Otillåten fixerad skada"
stackars vitryss...