Seger

Gårdagens löprace innebar en stor seger för Rymdgatan, även om peo inte var så imponerad så är vi själva mycket imponerade och det är det viktigiaste. Personbästa på alla sträckor och det visade sig att 28 C var en grym förstärkning till årets upplaga av lag. Det ryktas även att banketten var lyckad...
Som utlovat så blev det Lappens, dock efter att vi hade sprungit. Där lyste orutinen igenom hos 28C, syns att han inte har mycket till mas-gener. Han valde fel kassörska och fick, mindre sallad, mindre läsk samt vänta 10min längre än oss andra, men tillslut fick även han sin pommes...


Rymdgatan stajlar

En väl inbjuden gäst till rymdgatan gjorde en polispatrull ytterst imponerade ev hans konster igår kväll. OS i gymnastik nästa?

Någon som vill utmana?


Man eller mus?


Nu är vi tillbaks!Jag nu är vi tillbaks på Rymdgtanan igen! Och det märktes tydligt att något rykt spridits sig genom Sverige då statistiken brakade i höjd för att alla ville hinna få en smyggtitt på oss.
Vi har också fått en lång kölista med folk som vill flytta hit. Tyvärr har den här riktigt attraktiva delen av Borlänge dessvärre väldigt ont om lediga bostäder som vanligt. Men som jag brukars äga till min vänn Lars-Christian:
- Den som väntar på nått gott, väntar aldrig förlänge!
Det kan ändå sägas att Rymden har fått flera nya ansikten och en ljuv dunkande musik blandat med olika tjejskrik hör till vardagsmat nu förtiden om dagarna. Därför måste jag också lägga in varninges finger för dig som är i närheten, då ingen kan gå säker så länge Rymdgatan är här!

REKORD!

Rymdgatanbloggen slog ett fantastiskt rekord med 206 unika besökare i onsdags. Varför denna utveckling? Vem har länkat till oss? Vem vill att vi ska nå till stjärnorna? Frågorna är många men redaktionen njuter och funderar allvarligt på 1-dags semester;)


Tävlingar och Glass

I helgen vankas det tävling. 14d drar till Torsby och kör sig yr i tunneln medans en tapper
4-manna trupp drar sig till Hedemoara för att springa stafett. Tävlingen heter Stadsjakten och hade premiär förra året. En mycket trevlig tillställning med lagomt långa sträckor, 4 x 2,5km. Laget består till 75% av rymdgatebor(26d, 18a, 28c) medans resterande 25% fyllts upp med en mycket formstark Orsing. Tanken var att vi skulle springa för Rymdgatans IF men för att inte skapa alltför stor hysteri kring arrangemanget springer vi nu istället för våran sponsor, Sportkompaniet.

Efter tävlingen kommer det att käkas glass på Lappens Gatukök (utnämt till Sveriges bästa gatukök)

Det återstår att se om vi antingen firar med glass eller tröstäter glass....16 C goes ljudsystem

De senaste dagarna har man kunnat se denne man smyga runt den svarta pärlan borta vid parkeringen. Ryktena säger att han har stora planer när det gäller ljudanläggningen, detta efter att ha hittat fin-fina högtalare bak i golfen. Till sin hjälp har han en ljudexpert från norra Sverige, tillsammans bildar dom ett fruktat par i billjudskretsar. Vi väntar nu med spänning på vad detta skall resultera i...

Högtalarna han hittade...

26D Imponerar

Som ni tidigare läst har 26D fått span på rymdgatan. Hon är riktigt het och 26d har inte synts till på hela veckan. Är det volvo och hund på gång redan?

Vi släpper nu namn och bild på hetingen: Mia Olsson


Surftips

Rymgatan rekomenderar er att surfa in på 47.se!
Där kan man läsa allt möjligt som har något att göra med allas vårat eget tal 47! Kanske går det att läsa om 26D:s span här på Rymdgatan?

Ordspråk

Det verkar inte finnas något vettigt att skriva om, skulle möjligtvis vara att en 28-åring från en av rymdgatans lägre divisioner raggar på 26D då. Annars då, grå vardag...

Två ordspråk, ett lite dummare men gemensamt är att någon en gång i tiden kläckt ur sig det.

"Det blir svårare desto högre ribban ligger"  -Åhh fan

"Tid är inget man har, det är något man tar" -
tänkvärt och sant, våga planera

Bonusspår, på begäran av 14D
Alternativ OS-sammanfattning

Nu är de olympiska spelen över för den här gången.
Här är här spelens...

...borde inte jag vunnit: Blanka Vlasic, 34 raka segrar inför spelen säger egentligen allt. Om inte så persade vinnaren med en halv decimeter dagen till ära.

kung:
Usain Bolt, tre starter tre guld, tre världsrekord, tre utklassningar, jävlar vad killen springer.

kung kung: Michael Phelps, visst simmning må vara dötrist, det finns typ 700 olika lopp. Men åtta guld är sjukt bra.

tänk om: Lassi Koronen hade vart frisk dagarna innan finalen...

du hade vart så värd en medalj: Jörgen Persson.

det här vill jag inte se: Intervjun med Kallur efter vurpan, maken till dumma frågor har sällan skådats samtidigt som offret kämpar för att hålla tårarna tillbaka.

idiot: dommarna i brottningen, blir nästan lika arg som Ara när man tänker på saken.

jubelidiot: Angel Matos, taekwondosnubben som karatekickad dommaren i ansiktet.

visa leg tack: Kinesisk gymnast, 12 år gammal?

besvikelse: Sverige


Rymdgatebor OS-inspirerade

I takt med att OS går mot sitt slut så har rymdgateborna blivit helt fanatiska och tror att de ska ta guld i London 2012 i sina nya grenar. Nedan följer en film som visar hur förberedlserna har börjat. Lite knackigt kan man kanske påstå att det går till en början...

Scen 1: 14 A ska bli vattenpolospelare. Han börjar väldigt safe och tar med sig syrgastuber och grodfötter. Ändå lyckas han inte ens komma ned i vattnet.

Scen 2: 16 C satsar på den okända sporten inlines. Titta noga, visst satsar han fullt men frågan är om det är värt att köra upp kulorna i mjälten för det.

Scen 3: 18 A Ska bli simhoppare. Målet är att ta guld på 10 meters svikten. Han börjar på en lägre höjd och ja det ser lovande ut. Dubbel mollbergare med whiplash skada, 10.0.

Scen 4: 26 D går för fullt i teakwondo. Ser väl inte jättebra ut, han har liksom fortfarande problem att ta poäng av kontorsstolen.

Scen 5: 28 C, den nya Weronica Wagner i gymnastik. Synda bara att han är 2 meter för lång för denna gren. Men har man viljan så...

Scen 6: 2 C ska vara Sveriges hopp i mountainbike nu när Fredrik Kessiakoff floppar. Ruskigt likt Eddie the Eagle på nått sätt. Alla måste ju börja någonstans och 2 C tar satsningen på fullaste allvar. Härlig inställning
Det går utför..

Vad är det som händer, inläggspubliceringen sjunker drastiskt!
Skall jag behöva styra upp det här? Tror f-n det, och då är det illa.
Vart tog stjärnbloggaren på 26an vägen? Ni vet killen som knäppte kort på sin frukostägg för just din skull käre läsare.
Samma man som tränade så hårt så han blev fullkomligt galen och menade på att han tävlade mot sina egna löparskor!!! Tur att han (enligt egen mening) vann iaf, annars vet vi inte hur det hade slutat. Den senaste tiden har självaste lokalvårdaren legat i hårdast och då förstår ni själva vart åt det barkar, jag menar killen brukar mest plocka bort text från sidan... Nej snart börjar skolan, nåja för några åtminstone och då kan man kanske hoppas på en uppryckning


 


Storfiskarbloggen

När vissa ligger på latsidan och inte tar sig för att varken träna eller skriva inlägg. Ja då gör en del av rymdgatan tvärtom. Först är vi ute och tränar sedan skriver vi inlägg. Som grädde på moset tog vi oss även en fisketur. Men på grund av de höga priserna på fiskebete har vi använt vår flitiga hjärna och trollat lite.. En anonym rymdgatebo skänkte oss en sak som vi satte på krok och lina på. Och titta visst fungerar den kanon, hahah;)

Filmen presenteras i samarbete med: Jan Huokko Entertainment AB och McDonalds " I´m Lovin It"


Snart börjar det!

Snart är det dags för oss Rymdgatebor att växla upp. För nu snart drar skolan igång. Det innebär att vi kaosfolk på rymdgatan kommer att träffas IRL igen (In Real Life). Jag tror detta kommer att leda till kvalitén på inläggen kommer att öka. För det är så att säga inte ett antal lyktstolpar som träffas.Signerat  av 48x34(3-1) - 3250 + D

Här vinner 20 D OS

20 D tar en stor skalp när han vinner alternativa OS 2008 Beijing. Vi säger Grattis från redaktionen och är grymt imponerade över spurten på slutet i sängen. Vi säger som Magnus Uggla; fyra sekunder, underbart är kort...

20 D har mittenbanan

Tävling

Rätt svar på förra tävlingen var 2c. Först in med rätt svar var 26d. Priset är helspaweekend med den olympiske OS-guldmedaljören i 120 kg, Alexander Karelin. Vinsten kan hämtas på redaktionen eller på bussgods.

Grym– Jag bestämde mig direkt att ge hundra procent. Då kan det lika gärna gå åt helvete.

– Jag gav allt, precis allt, säger Larsson till direkt efter loppet. – Ingen förstår nog hur jag lidit. Det var en plåga från 100 meter och framåt. Jag skulle aldrig vilja göra om det här loppet, aldrig.

Tävling

Månadens tävling: Vilken är personen från rymdgatan i röd dräkt?
Ett tips kan vara att den haltanden gången efter smällen är identiskt med denna persons tillstånd efter en 3,5% pripps!


Rymdgatan har fått ny lokalvårdare?

26D till Hollywood?

Nedan visas en film där 26D är en skådespelare. Exakt 23 sekunder in i filmen visar han sig första gången. Recensionerna lyder som följande:

"En fantastiskt skildring och ett stort skådespeleri. Karaktären och det verklighetstrogna gör att även den mest oerfarne biter sig i läppen" Aftonbladet Nöje

"Naturligt och godtroget, en svensk ny superstjärna. Ser redan framemot nästa film, 8/10 klappor" Hans Wiklund Tv4


Lite roligare

Vad kan detta vara?

Undertiden diskusionen pågår i inlägget under kan ni ju istället försöka gå samman och fundera ut detta? Kan kanske börja på F?

Bra?

Skulle hitta något bättre än bag in box videon...
so here it is...


torkande målarfärg


Tävling igen

På lördag är det dags för tävling igen. Den här gången är det Vasastafetten som gäller. Det är en löptävling mellan Sälen och Mora fördelat på 10 sträckor. Det blir nog ett gäng från rymdgatan som kommer att delta, tyvärr har inte rymdgatan något eget lag utan vi är lite utspridda i olika lag. De som jag hört ska vara med är följande: 26d, 18a, 14d och 2c. År det fler från rymden som springer?  Är själv lite seg just nu men det brukar ordna sig efter fredagens uppladdning. I Rensbo LK är det ÖL och Poker in på små timmarna som gäller kvällen innan start. Hur gör ni i mora? Blir det Mora vinst i år också?Vill dock tillägga att jag själv skippar ölen =)

// 26d


Rymdgatan släpper singel

Här kommer våran nya singel som musikvideo;)Vart är Emil?

Det finns en (egentligen 2) viss man på Rymden som är väldigt inaktiv på bloggen, skandal säger vi andra!
Denne mannen är ingen mindre är Vansbros stolthet Mr Brindbergs. Möjligen tränar han så hårt att han bara hinner äta och sova eller kanske jobbar han dubbla skift på sparkfabriken, vad vet vi. Eller kanske kör han skytteltrafik till verkstaden med golfen... Hur som haver, hittar ni denne man så kan ni ringa 26 D. Eftersom att den här artikeln blir ganska inaktuell vid ett ev. fynd så kan 26:an kanske ta bort den, han vet onekligen hur man gör.-En gång lyfte jag fem kajaker! säger Emil

 

18A har övergett Larsismen

Ett rykte har spridit sig på rymdgatan om att 18a har haft återföljande flickbesök på den senare tiden. Ett ögon vittne skall även har sett samma flicka gått hem tidigt på morgonen två gånger. Hon verkar dessutom gilla att baka då man har hittat flera sorters muffins i hans skafferi. Detta hör inte till vanligheterna då han vid högst enstaka tillfällen kan göra olika shakers och efterrättskakor. En annan speciallité verkar också vara att hon verkligen gillar cheeseburgare och hon har setts på Jaxtorgets pizzeria då man har lyckats tagit detta fotografi:


Till Salu (bvsa)
Jag har nu tröttnat på min låtsaskompis Mållgan (tidigare känd från Alfons Åberg böckerna). Han börjar bli så jävla jobbig att ha att göra med. Det är väldigt svårt att ta han på allvar eftersom han inte finns på riktigt annars är det en reko kille. Han är väldigt bra på att lyssna och han är en jäkel på kuragömma. Kan tänka mig att skänka bort honom. Om jag inte får honom såld är jag rädd för att jag kommer döda honom.

Ring till nr: 112 och ge ett bud

Konståkning

Det är en fin sport, med vackra tjejer och vackra formationer. Vilken kille skulle inte vilja ha en sådan här tjej? Vi på rymdgatan skulle iaf vilja ha alla 20.

Varför är 26 d så tjurig? Vi tror att han har "kvinns" Det är mannens motsvarighet till kvinnans "mens". Hoppas att han hittar en bra binda så det inte blir flod!Land down under


Grattis Fredrik Persson!

Resultat från totalen och etapp 3 på fjäll-ol 2008
Avgörande kontrollen där vi gav bort bronset till Fredrik Persson och hans kamrat.

Idag avgjordes Fjäll-OL med den tredje och sista etappen. Den var 27 550 m och en stigning på 590 höjd meter. Ett lag hade en större ledning från de övriga lagen som låg väldigt samlat inför jaktstarten.

Vid den 6:e kontrollen var ställningen den att lag 11 och 13, med 14D och 2C i var sin patrull, hade bästa tid och därmed tagit in 7 min på täten samt 10 min försprång på efterkommande lag. Därefter skedde en drastisk vänding med 7 min bom följt av en "enklare miss" på närmare halvtimmen, då den klungledande och kartläsande 2C rundat "fel berg". Han kommentar efteråt lydde:
- Tack vare den lite mindre täta dimman, som rådde i området, kunde jag se dalen vi skulle upp i för att runda höjdpartiet. Men tyvärr kunde jag inte se den lite mindre "rätta vägen" och hanmade lite fel. Ibland har man lite otur i sluten på loppen efter en sådär 3-4 h löptid. Fast jag var ju jätte pigg! Så det måste ha vart mycket otur i det hela.
Vi ger istället ett stort grattis till Fredrik Persson som lyckades ta till vara på deras misstag och plockade in de 10 minuterna och mer där till. Där med kunde de ta hem bronsmedaljen med råge och ett par nya Swix stavar för besvären. Grattis Grattis!

Vi kan bara säga till måra teammember: Bättre lycka nästa gång!


Rate my CamelToeMånga fler finns på www.ratemycametoe.com, där man även får rösta på sin favorit. :)
Mycket nöje!

Ner med skiten i toaletten

Här igger en del saker på tork.

14D passade på med att inviga toaletten på ett nytt sätt. Han tyckde inte om att bara få vara den fjärde som skulle få njuta e stund. Därför började han med att göra rent hela sin lite "lortiga" nessesär i den istället. För att kunna göra sig redo. Dock gick de upp ganska snabbt att de fanns ej vattentåliga saker i den också. Ajdå!!
Hans kommenterar efteråt var i stilen: "Det smakar skit om min tandborste." "Min fotlinda är brun." "Medicinen flyter runt i burken..."

Vi på redaktionen tackar och vill se fler av sådan här smarta och kreativa ideer!

Dagens bravader på fjället (Etapp 2)

Denna dag vaknade man och tittade ut genom fönstret och fick se ett halvmörket väder med snålblåst, regn och dimma. Äkta plocka eller tappa tid-läget alltså. Och så bev det vekligen också.
- Att bara missa 20 min är ingenting, var det någon som sa. 
Placeringarna svängde friskt under loppet, kan man lätt säga. Ledningen övertogs titt som tätt av olika lag och utan att veta om det....och på slutet kom det en hel drös av lag ihop och landade inom 5 min. Dock fick två raskt gående lag en liten ledning på en sådär e kvart efter att ha vunnit etappen med cirkus en halvtimme respektive kvarten... 
Ny drabbning imorgon! Hur ska det gå...???

Utförlig restultatlista finns att läsa här!


Lägesrapport Tänndalen

Detta har hänt:

* Jag(26d) vann en brutal sten sax påse kamp mot 28c om underslafen, mycket viktigt

* Hammarström har köpt nya tights, självklart de dyraste

* Jimmie tog hem monopol

* Vi körde multisport och vann startplatser till multisport sm den 4okt

*  Vi hälsade på mora och käkade upp davids tutti frutti, förlåt david!


Inför morgondagens sista etapp är det flera av oss rymdgatebor som har chansen att ta medalj. Jag och Johan utökade idag våran ledning i öppen lång. Jocke och Anders verkar också ha gjort ett stabilt lopp och har vittring på medaljerna. Gustav och Robert har enligt uppgifter gått riktigt starkt på fjället men sedan gjort en miss på slutet. Kommer nog bloggas mer om den missen senare under dagen när vi fått mer uppgifter om vad som egentligen hände.

// 26d


Grattis rymdgatan

Det blev en seger på fjäll ol idag. 28c och 26d tog en överraskande seger i öppen lång idag. De var riktigt starka och imponerande. Om segern säger de så här till Östersundsposten, "Vi är starka och har gått bra hela tiden, vi får tacka 18a för att han sitter hemma, det ger oss styrka att visa hur bra vi är"
Imorgon är det tävling igen, då kommer de vara favoriter. Vi på redaktionen håller tummarna.


Grabbarna från i vintras.