Säsongssummering 2C

En lång vinter är lider mot sitt slut och det är dags för bokslut och sen blicka frammåt. Det har vart blandade framgångar här på Rymdgatan men som en allmän slutsats kan man väll säga att säsongen har gått i oturens tecken. Allt från långvariga skador till hemska förkylningar med mera med mera. En som verkligen inte haft det där sista lilla flytet är mannen på 2C, åtminstone om man ska tro hans webbrapporter:

Evertsbergsrännet
"Lite strul i starten då min stav gick av efter bara någon kilometers åkning och en vurpa i fel läge gjorde att jag inte slutade bättre än på 18:e plats. Dock i ett knallhårt startfält och med en ledning på ca 20 sekunder efter halva loppet kört, då jag körde på lite på den lite utanför spåret på de lilla isen som fanns. Tyvärr slets fästet bort i denna stund och jag fick staka hem till Evertsberg igen."

 Marcialonga 
"Denna gång blev slutplaceringen efter en incident och en väggning på 27:e plats. Känslan efteråt måste jag säga är lite bitter efter att ha känt en stor vittring på top 10 med bara marginalen på fel sida sträcket."

Engelbrektsloppet
"Dock tappade jag tätkänning från toppen och ner då jag märkte att mina skidor inte var dom bästa för dagen och kanske inte heller min kropp för den delen heller."

Skinnarloppet 45km
 "När vi kom bort på det mest kuperade biten körde min rygg ihop sig och jag trodde jag var tvungen och få bryta. jag fick då definitivt släppa tätklungan och glida sakta framåt."

Vasaloppet 90km
"Själva loppet vart väldigt struligt för mig med ett tidigt stavbrott uppe på myrarna. Sen hade jag inte särskilt bra glid då jag tappade mycket i utförsbackarna och gjorde att jag hamnade långt bak i fältet."

SM 4*10km
"Min egen instats var inte något att hurra över direkt då jag hade riktigt ont i magen hela loppet."

SM 50km
 "Dom 5 milen kändes ändå riktigt roligt att köra tills jag kände att jag hade dåligt glid i den långa utförsbacken. Sen blev ja lite pigg i ca fem minuter och sen var jag död kan man säga."Sammandrabbning


I helgen var en del från Rymdgatan in på Åsarnabrudarnas hemma territorium för att köra skid SM. Det skulle då visa sig bli en mycket het sammandrabbning med långa diskussioner och höghjudda slagord som följd. Där fanns plakat och skyltar med namn och bilder som hade ett tydligt budsakp...

Dock kan allt detta berott på en händelse mycket tidigare i år, till och med precis i början av detta år, då 26d och 28c hade mycket nära kontakt med just Åsarnabrudarna. Vad som egentligen hände där är idag mer oklart, men det verkar åtminstonde ha hänt något riktigt häpnadsväckande!

Nu jävlar...

...kommer vi Åsarnabrudarna. Vi hoppas ni föreberett er rejält och att ni tar emot oss med varm glädje. Ottolängan är inte så mysig att sova i;) Dags att ladda, vi räknar med rejält hejastöd imorgon.

Förresten det finns plats över om någon är intresserad av att besöka Dalarna i veckan;)


Grattis "S35" (LS)...

... till vinsten i tävlingen. Du har nu rätt att ta ut en weekend i Åsarna. Skoj va?

Svaren var: Fråga 1: Både läkaren och boxaren går ju ronder Fråga 2: Ishockeylandslaget, "tre kronor" är väl inte så tungt Fråga 3: 2C, vem annars?


Tävling

Nu kommer en tävling här! Den som är först in med rätt svar blir vinnare av tävlingen. Se priser nedan.


1 Vem kan misstänkas vara släkt med boxaren, eftersom de går lika?

1 Läkaren
X Polisen
2 Lantbrevbäraren

2 Vilket är lättast att ha med sig i portmonnän när man handlar?

1 Tennislandslaget
X Fotbollslandslaget
2 Ishockeylandslaget

3 Vem har myntat begreppet: "ähh 15 år, så får man inte tänka. då blir det aldrig något"?

1 2C (gufen)
X 18A (leksingen)
2 28C (sprintern)

Priset är en helweekend med sveriges coolaste tjejer(se banner) i sveriges minsta men härligaste by, Åsarna.Konversation under träningspass

A: Är du kåt?
B: Ja, durå?
A: Ja!

Sedan följde några minuters tystnad innan vi hittade något annat att snacka om.

Robinson

Rymdgatan tar åt sig äran av att ha fostrat en Robinson-deltagare 2009. Nämligen Anna Lundh. Smaskens!


Mysteriet!

Enligt säkra källor ligger det en död katt ute på gården. Vi vet inte hur gammal den var men det är mycket som talar för att den inte har gått en natulig död till mötes. Jag själv måste erkäna att jag hatar katterna som springer omkring på gården men jag har naturligtvis inget att göra med kattens bortgång. Bor man i lägnhetsområde borde man hålla sig till inomhuskatter!

Obduktionen senare ikväll får avgöra om det är ett brott som har begåtts. Går det en mördare lös på rymden?


Grattis till en före detta rymdgatebo

Emil Jönsson, före detta rymdgatebo kom fyra i gårdagens Slottssprint. Mycket bra! Vi hade även några scouter från rymdgate-organisationen på plats som spanade på nyförvärv till nästa höst. Förhoppningsvis kommer en rapport av denna scoutning som innebär positiva besked.


Upprättelsen av 14D

En förvirrad 14D måste få skriva av sig lite här. Det har flukturerat många rykten ett tag om mig. Jag har till och med fått en varning på en grannblogg och tydligen hittat en formtoppningsmetod. Shit och ändå, jag som är så blyg och likgiltig. Jag är rädd för att det finns personer på rymden som vill skapa ett nytt rykte åt mig och skapa osämja. Jag gissar på att 26D och 28C kan vara ruskigt inblandade. Jag tar som helst inga ansvar för allt som publicerats den senaste tiden. Vill man få en korrekt bild av denna pojk? Ja besök då en 14D en våning upp.

En hälsning till alla rymdgatebor:
Alla är skäligen misstänkta utom 28C och 26D som är sannolikt misstänkta. Jag har redan börjat smida på en fin hämd! Den kanske kommer redan på lördag.


Ibland händer det....


Att varukorgen blir såhär nyttig när 26d är och handlar (med betoning på "ibland")På G

Så här glad blev 14d när han hittade formen
...var fläckarna på tröjan kommer ifrån är dock en annan historia

Äsch, vi kör en veckans babe ändå!

Vi ger er Miss A.Olofsson

Motivering:
Att få 26d att formligen hoppa uppför hela mördarbacken måste tyda på något. Vi vet dock inte vad!


14d förklarar sig

Idag har flera av oss på Rymdgatan hållt till på Lugnet i Falun och slipat på formen. En del av oss har en bit kvar till toppformen men en som är där redan är som bekant 14d. Många är vi som undrat hur han helt plötsligt hittat toppformen efter att ha varit under isen hela vintern. Själv förklarar han saken såhär:

"Jag fick vara på bortamatch och ligga av mig. Shit vilken effekt!"

Nu letar han med ljus och lykta efter någon som är villig att hlälpa honom att behålla sin fina form..


Annars var det fina förhållanden på Lugnet och vi skådade många kändisar som Angerer, Tjepalova, Petuhkov, Nystad och Rochev. Mest jubel blev det dock när vi fick syn på Stefanie Böhler! Om vi nu skulle haft en veckans babe här på rymdgatanbloggen, vilket vi inte har, så skulle hon blivit det! Vi bjuder er iallafall på en bild av henne =)


Tungt


Som vanligt en bit in i Mars är det ett helvete att vara 18ACipramil - Antidepressivum, selektiv 5-HT-återupptagshämmare.

Om några veckor är det åtminstone över, då kan man börja hoppas igen...

Beach 2009

Våren närmar sig och snart kan man börja bada utomhus igen. För er som gillar att vara i vattnet riktigt mycket kommer här ett hett tips!

Det krävs bara en kniv, en markeringspenna och lite jävlaranamma.

1. Ta fram en vass kniv och en markeringspenna.


2. Markera med pennan två snitt längs dina kinder. Strecken ska vara mellan 5 och 7 cm långa.


3. Snitta upp dina kinder längs markeringarna.


4. Du har gälar! Simma!
Lycka till önskar vi på Rymdgatan!

Taskig start på dagen

Dagen hade kunnat börja bättre för 26d och 28c. Planen var att vi skulle till Falun på lektion klockan nio på morgonen. När vi kommer dit sitter det en annan klass i rummet där vi skulle vara. Vi går till receptionen och kollar om dom har bytt lokal. Personalen hittar först inte våran kurs på sin dator men ser sedan att lektionen hade vart igår, Fan!
Jaja det blev åtminstone ett gym/spanings pass i friidrottshallen innan vi åkte tillbaka till Borlänge.

Dagens glädjebesked kom dock i bilen på vägen hem.
"Chips är viktigt" sa tjejen på radion. Vilken otrolig lättnad vi båda kände när vi hörde de orden. Nu kan vi äta chips som aldrig förr utan ångest!Kvällsmänniskor

Efter att ha kollat igenom de senaste inläggen och klockslagen de har producerats kom jag fram till två saker.

Det första: Fick känslan av att killarna bakom inläggen måste vara fruktansvärt begåvade. Vad jag grundar det på vet jag inte det var bara något som slog mig.

Det andra: Klockslagen talar sitt tydljiga språk. Vi är nattmännsikor! När normalt folk gått och lagt sig producerar och leverar vi av sällan skådat slag. Nu snackar vi inte bara blogginlägg, du kan ta vad som helst, armbrytning, matematik, rörmokeri? Ja listan kan göras lång. Kanske är detta anledningen till varför vi trivs så bra i Kina?

Visste ni förresten att 18a är obesegrad i pingis! Han ställer dock bara upp på matcher mellan 02.00 - 04.00


Fredag den 13:e

Nu har det gått och blivit fredag den 13:e igen.. Ett tips från oss på Rymdgatan är att ta det lilla lugna idag och inte utsätta sig för några risker. Med andra ord: Lås dörrarna och stäng fönstren och lägg dig i sängen och vänta ut denna riskfyllda dag...

...och öppna inte dörren ifall det ringer på...

14d formtoppar

Nu lagomt till slutet av säsongen har det lossnat rejält för våran käre vän 14d. Han tog idag en imponerande seger på den presrigefyllda elljuscupen i Falun. 15km klassiskt stod på programmet. Det var hård konkurrans med både F Östberg och M Larsson med bland de startande, men 14d satte dem alla på plats.
Rykten går att han nu har hittat det optimala sättet att formtoppa.

En önskan vore ju om 14d kunde klargöra i detalj vad han har gjort under de senaste 24h för att nå denna kanonform ;)

Somna med ett leende på läpparna


Behöver tips!

Någon som har koll på hur man kan få tag på en sån här fin mössa?
Gärna utan ryssflaggor, blåa eller svarta.
Visst är den het?Durex, det använder vi på rymden!


Hjälp!


Det sägs...

enligt www.gustavhall.se att citat

"Petter Northug har sprutat in sig i alla norrmäns hjärtan"

han ska även ha sagt

”det var så lett”

hur det gick till vet inget om.

I Kina kan man...

få se militärer
vara bäst i engelska
hitta gult ligg
hitta north american laydowns
tävla
frysa ihjäl
shoppa billigt som f*n
bli bankrutt
vara stjärna
få skriva autografer
få se kineser
och sist men inte minst få spruta ur sig rejält....


Den beryktade "mördarbacken"

Idag har det avverkats ett intervallpass på den fina anläggningen Lugnet. Det var full rulle uppe på stadion, minst tre pistmaskiner var ute och förberedde inför kommande världscuptävlingar. Klingen var givetvis på plats, en riktig stämningshöjare. Suther var också på plats, fick höra en del historier från Kina. Jag säger bara 14d "haha haha"
Nejdå, du behöver inte vara orolig ;)

Intervallerna gick ok. På de två första intervallerna fick benen smaka på syra när den beryktade mördarbacken skulle avklaras. Det var ingen barnlek att ta sig hela vägen upp, sista metrarna får man kämpa! Sedan blev det två intervaller med mer fart istället, då väljer man inte mördarbacken.

Så här skriver Björn Dählie om mördarbacken i sin bok Gulljakten:

""Mördarbacken i Falun är min stora skräck. Före VM i Falun tänkte jag mycket på "Mördarbacken", men klarade aldrig att få de negativa tankarna ur huvudet. Visst vann jag 30-kilometersloppet, men alla tre rundorna tappade jag sekunder i "Mördarbacken".

Han skriver vidare:

 "På 10-kilometern i samband med VM i Falun åkte jag hela tiden och tänkte på att spara på krafterna för det fick inte ske igen. Vid botten av backen ledde jag med några sekunder, men uppöver backen blev jag stum. På toppen kände jag mig som en påskturist. Jag tappade sju, åtta sekunder, förlorade segern på detta, trots att sekundanterna och publiken gjorde vad de kunde för att heja fram mig".
// R

Godnatt
Vi är alla seriösa skidåkare som gör allt för att hålla oss friska. Att gurgla i förebyggande syfte är en metod som vi tror starkt på. Detta gör du bäst med Grant's (nr 448, 249kr)

Simon and Garfunkel - The sound of silence
The sound of silence beskriver faktiskt läget här på bloggen i nuläget, dåligt med inlägg, dåligt med kommentarer.

SKÄRPNING!

Nytt namn

En majoritet av inläggen berör denne person, konkurrenten drog...

2C:s hemliga beundrare

Ryktet säger att 2C har fått sig en eller möjligtvis flera hemliga beundrare under vintern. Det hela började en höstvecka i Torsby och har sedan dess varit det hetaste (enda?) samtalsämnet i beundrarskaran som tillsvidare inte vill avslöja sina identiteter. Ett anonymt tips kan dock avslöja att flera i gänget ligger bakom en nystartad konkurrent till rymdgatanbloggen.

Hur ska detta utveckla sig? Får 2C någonsin reda på vem beundraren är? Kommer 2C ha ett extra starkt publikstöd på SM 5-milen? Frågorna är många och svaren ännu få....