Klara!

Fidde är klar
Jocke har varit klar sen länge
Marren - not
Hank - not
Danne är klar
Arn är klar
Suther - vallar

Rymdgatan all over the world!

Denna vecka drar vinteruniversaden i Harbin igång. På plats för att försvara Rymdgatans färger finns 14d. Han har ju tyvärr haft lite problem med bihålorna denna säsong men kanske funkar det bättre på andra sidan jorden?

Resterande svenskar som ska representera Sverige i längdskidor vid universaden är Marren, Suther, Håkan å Fidde. Med som coach och vallare finns också Hammar å Eskelund.
Vi som följer våra kollegor på hemmaplan vill framföra ett stort lycka till!

Ni kan följa deras Resa på sidan: http://bagheeraskiteam.blogg.se/

14d vill också rekommendera alla att besöka sidan: http://www.landvetterkk.com/surprise/
kolla vad roligt dom har tillsammans...
En på alla, alla på en!Skinnarloppet

Ja, till och börja med åkte vi 45km, inte 42km. Inte fick se några lättklädda norskor för den delen heller. Men det är väll rättvist att de som åker jättefort i två minuter får de fördelarna. Som han från Avesta sa, jag är då int bitter, nej nej.
Annars gick väll tävlingen i Stum-Björns tecken. En majoritet av rymdgatan hade sin egen lilla hyllningsceremoni för denna varelse. Som tur är finns en annan man ursprungligen från Avesta, Gufen som gjorde ett fint lopp och räddade bloggen från tomatkastning och dylikt. Vad vore rymdgatan utan Gufen?

Tävlingsdag 1 Ulricehamn

Hej!
För Rymdgatans del har det varit en ganska bra dag. Vassast av alla var 28c med en andra plats i prologen och sedan en 8:e plats totalt. 16c och 26d gjorde också ok lopp men tog sig tyvärr inte vidare till kvartsfinalerna. Det har varit riktigt glassigt väder och vi alla kommer nog komma hem en aning brunare än vi var när vi åkte ner ;)

Imorgon väntar 10km F, förväntningarna är kanske inte riktigt lika höga inför morgondagen men det ska nog gå bra får man hoppas. Vi tillägnar våra kamrater i Malung en extra tanke som ska mäkta med hela 42km imorgon, huvva!

Dagens plus tillägnar vi dagens väder och alla lättklädda norskor!

Pusshej!

Direktrapport från Borås
Just nu befinner vi (26d och 28c) oss i Borås. Tanken är att vi ska tävla i Ulricehamn i helgen. Eftersom hotellstandarden inte dög i Ulricehamn valde vi istället ett lyxhotell fyra mil bort.

Efter en vända på stan kunde vi konstatera att Borås är en mycket fin stad med trevligt folk och utsökt Kina mat.

På ICA kunde man välja mellan två olika kassar, antingen den vanliga vita för 1,50kr eller den gula Elfsborgskassen för 2kr. Detta var inget svårt val, självklart blev det den gul-svarta påsen. Elfsborg är enligt mig det enda laget bra nog för bära färgerna svart ovh gult. Vet ej om 28c samtycker? ;)

Nu ska vi fortsätta ladda inför morgondagen, det gör man bäst med delikatessyoghurt från skånemejerier!

Pusshej!

Tänkvärt...


Faktan strålar ut och berör allaSka han gå hem nu? Ska han gå hem nu?

Buuuuuu för 26D Buuuuuuuuuuu


Så minns vi 26:an

Som en liten avskedspresent från oss passar vi nu på att visa upp det näst bästa och härliga av 26:ans egna ägodelar, så att vi alla har något att komma ihåg men också skall kunna förstå vad vi nu går miste om!


Vill du ha nya skidglasögon?Vill du ha skidglasögonkontrakt med dessa feta brillor kan du kontakta Gufen på 2C, så får du veta mer! Alternativ gå in på www.gustavhall.se och använd kontaktformuläret där.

26D flyttar

Det verkar som att herren på 26:an håller på att sammla ihop sitt pick och pack.
Så därför uppmanas alla att posta era skandalbilder på nämde man innan det är försent.