Inte ens en dag klarade han av

Andreas Argårds
* Här står 18A och smuttar på en gel efter en hård dag.

Första dagen på lägret blev för mycket för den annars formstarka 18A. Han har ställt in väskan för den här veckan p.g.a. någon "förkylning".  Nämns kan göras att han plockat ut massa dyra kläder och nöjt sig med det. Vi är väldigt förvånade och hans tävlingskamrat David F uttryckte sig så här: "Han har svikit mig ännu en gång och nu har jag en klump i halsen som jag brottas med". Redaktionen hoppas han tar sig i kragen och dyker upp snarast. Annars kan vi rekommendera att vitlök och saltvatten kan fungera mot s k "förkylningar".

Rymdgatanbloggen rekommenderar

                                 Vattenpolo

Grekland spelar mot Ungern under världsmästerskapet för herrjuniorer 2003 i Neapel i Italien

Det skall tydligen vara en hård och tuff sport som kräver stora lungor. Men det bästa med sporten är att den imponerar på brudar. För vilken brud vill inte ha en kille som i följande ordning; utför träningen vid beachen, måste gymma till sig en beachkropp för att ta plats i laget, spelar bortamatcher på en annan beach, är helrakad för bästa simkvalité och bär tjejernas slinghätta på huvudet och har flera i olika färger.
Så det är dags att byta sport. Jag har iaf redan konverterat!

Rambo och Terror lämnar

Ryktena säger att tjejen med de två grävande hundarna håller på att lämna Rymdgatan.
Ryktena säger också att många jublar över beskedet och nu är det bara att hoppas att något bättre flyttar in...
Men tyvärr är väll chanserna att de nya som flyttar är:

Allmänt sunkig rökande socialbidragstagare 50 %
Alkoliserade man 50+ 30 %
5 vuxna män av ej svenskt ursprung 10 %
Övriga idioter 7,5 %
En skidåkare/Orienterare 2 %
En normal trevlig tjej 0,5 %

Det här är oringen...
Kom ihåg, ser du plåtlåda långt helvetes bort från TC har någon släpat dit den...

Hög temp på O-Ringen 2008Nu var årets upplaga av O-Ringen över. Detta år var det Dalarna och Sälen som fick äran att arrangera denna magnefika tävling. Detta blev en het historia då man tänker på.... och värmen..
Men värme uppkommer ju bland annat mellan två objekt som bringas i kontakt med varandra så kommer de så småningom intar en gemensam temperatur som ligger någonstans mellan de bådas värme eller något över.
Men för att öka objektens temperatur behöver man tillföra energi som blir värme. För en given värmemängd beror temperaturökningen på: * det material objektet utgörs av; * objektets massa. Värmen Q som behöver tillföras eller tas bort från ett ämne med massan m, för att ändra ämnets temperatur med  T, är Q = m c  (delta-) T där c är ämnets specifika värmekapacitet. SI-enhet för c: J / [ kg K ] på din pinne.
Då sker en längdutvidgning av ett visst objekt som vid temperaturen T0 har längden L0 får vid temperaturen T = T0 + (delta-) T den förändrade längden L = L0 + (delta-) L där (delta-) L = (delta-) L0 (delta-)T och (delta-) kallas för längdutvidgningskoefficient. Vanlig enhet för (delta-) : K-1 [ger samma som (Cº)-1] L0 T0 L0 T = T0 + (delta-) T (delta-) L
Då sker även en volymutvidgning T = T0 + (delta-) T den förändrade volymen V = V0 + (delta-)V där (delta-) V = (delta-): V0 (delta-) T och kallas för volymutvidgningskoefficient.

Dessa koefficienter kan man nu sätta samman och så sant konstatera att de va gott om heta oringendeltagare!

Rymdgatan rekommenderar...

...en ensam kväll:


...en rolig kväll:...en sen kväll:...en underhållande kväll:Skandal!

Lördagen den 19juli. 26D tog årets första första bad(utomhus). Hans egen kommentar:
- Ja, nog är det skandal alltid. Jag lovar bättring tills nästa år!
Redaktionen har också fått uppgifter om att det är flera rymdgatebor som borde skämmas. Låt oss nu få höra era bekännelser så kanske ni blir förlåtna och slipper brinna i helvetet.

 


Omröstning

Vilken av dessa lägenheter vill läsarna ha en intervju med? Den som får flest röster, kommer att bli intervjuad på rymdgatanbloggen. Enbart tillåtet att rösta en gång. I vilket ämne personen ska bli intervjuad av får man också rösta på.

26D
28C
18A
14D
14A
2C
16C
6B

Ämne:

Idrott
Förhållanden
Cykel
Fest
Orientering
Träning
Asiatiska smårätter
Politik
Film
Dalarna
Världen
Övrigt

Hur svårt kan det vara?

Svårt att inte bli imponerad av denna uppvisning, kanske är det någon på rymdgatan som spelar?
Hur som helst tycker jag just denna låt är en av de skönaste på guitar hero. Se, lyssna och njut!Vart drar man gränsen?

Jag kom att tänka på en sak efter ett av inläggen som skrevs på bloggen igår. Jag tror att allt går att köpas till rätt pris. Du kan få en person att göra vad som helst bara du erbjuder honom tillräckligt mycket pengar. Det finns dock ett fåtal personer som detta inte gäller för, dom som är ekonomiskt oberoende. Om man redan har mer pengar än vad man kan göra av med känns det ju ganska meningslöst att tillexempel käka hundbajs bara för att inkassera ytterligare en miljon. För honom skulle miljonen bara bli en i mängden på banken. Men för en skuldsatt student skulle den där miljonen sitta ganska fint. Den stora frågan blir ju ändå vart som man ska sätta sin gräns. Jag skriver ner några exempel nedanför så vill jag gärna se för vilket pris ni skulle genomföra sakerna. Lämna ditt svar i kommentarerna.

1. Sparka din bästa kompis mellan benen.
2. Utan anledning gå fram och sparka en polis.
3. Äta hundbajs.
4. Kastrera dig.
5. Sprida taskigt rykte om någon.
6. Leva på enbart surströmming under ett år.
7. Ett år utan sex och allt vad det innebär.

Kommer ni på något annat sjukt som är svårt att sätta ett pris på?

28 C blir kungen på 6:e etappen?

Enligt honom själv har hans skadade fot krossat hans drömmar om att ta hem H21E på O-ringen. Många hade honom som en outsider och själv trodde han att i år var året för ett genombrott. Tidigare på säsongen har han tagit flera rejäla skåp och sett vass ut. "- Ja, jag är kung när jag vill". Men får han alltså satsa järnet på 6.e etappen istället. Han skriver själv på sin hemsida att det är där han kan lägga in stöten och visa vad han går för!

 Han vill framträda anonymt

Free6.com

Vi på Rymdgatan har idag fått ett erbjudande från Free6.com. Dom erbjuder sig att gå in som huvudsponsor och punga ut 50000kr i månaden. Men dom har ett motkrav. Vi måste börja producera egen bögporr och lägga ut på sidan. Visst det är fina pengar men är det värt det? Går det att sätta ett pris på denna förnedring? Hur som helst har vi kallat alla medlemmar till möte för att gemensamt disskutera erbjudandet.


Några kommentarer redan nu från medlemmarna:

"Lätt värt!"

"Den enda skillnaden blir ju att vi måste filma skiten"

"Det här blir min chans att komma någonstans i livet!"

"Jag hatar bögar"

Klubbövergångar

Jag har i dagarna haf tät kontakt med Gunde. Det verkar som att det är klubbövergångar på gång, på rymdgatan inför vinterns spännande säsong. Det verkar som alla är på väg till en hårt satsande klubb. Vi tycker det är väldigt bra att det satsas stenhårt såväl på bloggen som på skidåkningen.

26D
16C
28C
Blondie från Dala-Floda

Alla verkar har fått ett proffskontrakt med Orsa SK i norra Dalarna. Lägren kommer att ligga i Kreta, Stekenjokk, Ibiza och Tällberg!


Dagens frågeställning
Vad ska jag äta för mat? Jag har tre olika alternativ.

Alternativ 1: Käka mat med de andra lägerdeltagarna på Broken Dreams här i Borlänge. Lunchbuffe, 3st olika rätter.
Alternativ 2: Dra till Resturang Liljan ensam. De har också lunchbuffe men här har de också pizzabuffe. Pizzabuffen lockar ju helt klart.
Alternativ 3: Jag käkar något hemma. Nej det här alternativet känns inte aktuellt,  just nu är jag sugen på något gott.

Efter några minuters övervägande har jag nu kommit fram till att det nog är trevligast med sällskap och drar därför till Broken Dreams. Det återstår att de om jag valde rätt.

// Kocken på 26d

Hallå där...

Robin Eriksson som i Fredags åkte 14mil för att det kunde vara fest…

- Stämmer bra det, man vill inte gärna missa någonting

Men nu sägs det att det inte vara någon fest utan att det var några som skojade lite med dig?

- Jo jag hade packat klart på 2min och var påväg då fick jag reda på att det vara 4 personer där. Men man vill som sagt inte gärna riskera att missa någonting så jag fortsatte.

Vad var klockan när du gav dig av?

- Den var runt 23, kvällen hade knappt börjat för en man som jag.

Eh… ok, var det värt att åka upp då?

- Ja lätt, var kvar i Mora i nästan 20 timmar och dom hade god glass på Sibylla!

Ok bra, då får jag tacka för pratstunden!

- Tack själv, äre fest ikväll eller?

 

Någon som försöker skapa osämja?

Verkar som om någon försöker starta ett internt krig på rymdgatan genom att klanka på Cofidis. Det gör delar av rymdgatan väldigt irriterade. Får man tag på den skyldige så kommer ett massivt vite att utgå. Sedan kommer Leif GW mummla i ditt öra i två månader tills du får total spel!


Grattis ViktoriaTänkte bara gratulera våran kronprinsessa på bemärkelsedagen.
Flaggan i topp

Bjursås och mjölksyra

Idag var det den första dagen på skidhögskolans första läger för sommaren. Lägret började riktigt hårt med backintervaller i Hammars hemtrakter, Bjursås. Backen där är riktigt fin att köra intervaller i. Det är svårt att åka därifrån utan mjölksyra i benen. Starkast idag var nog lilltynell och världscupsåkarn Norum. Sen var det ganska jämnt i fältet bakom. Efter träningen bjöd skidhögskolan på käk vid värdshuset jungfrun, riktigt grymt käk. Även vid maten visade lilltynell att han var grym, den här gången på att käka kakor. Jag gjorde nog inte heller bort mig när det gäller själva kakätningen =) Nu väntar ett pass löpning på eftermiddagen för de andra. Själv så ska man stämpla in och jobba.

// 26d

Cofidis, ett pajasteam?

Efter att med lagom uppmärksamhet fölt Tour de France under den inledande veckan är det en sak som slår en, vad gör detta laget egentligen i den här tävlingen? Slår man på tv:n så kan man vara säker på att det ligger en rödklädde nisse längst bak i någon utbrytargrupp och sladdar. Men det slutar alltid på samma vis, dom är aldrig riktigt nära att lyckas. En titt i lagtävlingen visar att dom lyckats med bedriften att tappa 38min mot CSC, men uppgifterna säger att teamet är mycket nöjda eftersom att det här innebär en 19:e plats i lagtävlingen vilket skall vara stallets bästa placering någonsin.
Fakta touren, deltagande lag: 20st

Cofidis inför årets tour


Imorgon: Det är aldrig för långt till en fest, vi möter legenden...

Det här är Halmstad?

Vad säger ni grabbar, det är väl värt att Rymdgatan intar Halmstad!? Brudar watch out;)


Beach 2008

Inför en eventuell Halmstad resa har jag nu gjort lite ändringar i träningsprogrammet för alla som kan tänkas följa med. För att bli en "king" på beachen behövs det lite andra muskler än de vi skidåkare brukar träna. Därför ska alla styrkepass från och med nu innehålla:

*15min Biceps
*15min Mage
*15min bröst

Nu jävlar ska vi bli biff!


Cykelnojja?


Halmstad

Är det någon som är sugen på en västkusttrip? Har fått uppgifter om att det skall vara riktigt "hett" i  Halmstad!
Jag ska dit, nu ska det raggas!

Family Guy Quote

Guy on Airplane: Oh great, I always end up sitting next to a damn baby.
Stewie: What did you just say?
Lois: Stewie, stop fussing.
Stewie: Pipe down Lois. (Slaps guy on head.) Hey big man, turn around. Oh you can't hear me now. I was going to watch the movie, but forget it. For the next 5 hours, you're my bitch.


Mellanmål

Här kommer ett tips på ett gott mellanmål. Ta en knäckebrödsmacka och bred på keso sedan toppar du det med lite grillkrydda. Riktigt gott!


Le tour de France

Rymdgatanbloggen följer le tour lika ihärdigt som en otömd kille efter ett rörande objekt.
Därför kommer nu en tipstävling. Vem blir totalsegrare i Le tour de France?
Vinnaren kontaktas per mail och får en gemensam middag på rymdgatan.
hahaha...!

Ibland händer det sakar som man kasnke inte önskar direkt...och inte alltid behöver vara så lätt att ordna upp. Därför vill vi på Rymdgatan bloggen lägga upp en liten kortis som kanske i alla fall kan få en och annan att dra upp mungiporna en liten bit!?


18A har fått päls

Enligt vad vi erfarit från "grannen med hunden" har en i Jgänget blivit hundägare. Tydligen skall det vara en stor pitbull och ägaren vara mannen på 18a! Vi får önska lycka till med hundlivet och kanske kan du och dina hundgrannar göra "hundtricket" tillsammans;)

        


Årest mymbelstipendiatÅrets pris går till: Tjuren, Juryns motivering löd: "För sin enorma förmåga att haka upp sig på allt och att kunna
säga de längsta meningar med substans utan att någon kan särskilja det verkliga ur mummlet så är
priset på 100 000 kronor en liten summa, mot den kreativitet som vinnaren bär på"Fantastiska saker skapas


Just nu håller crewet på med en uppdatering av designen. Vi har ju börjat så smått rulla igång färden mot blondinbella och iochmed denna nya design så flyttar vi fram artelleriet ännu mer.  Synpunkter får gärna inkomma. Tilläggas skall göras angående förra inlägget: " Vi rekommenderar enbart att se filmen på bio, alltså inget illegalt nedladdande"

/crew

Bästa filmvalet denna månad

Hancock  - Sverige premiär den 18e juli!


Vem är den vite kenyanen?

Alla ställer sig såklart frågan om vem som är den vite kenyanen som sågs löpa skiten ur motvinden i Norberg idag? Stenhårda rykten säger att det kan vara en kille från rymdgatan, men det är inget vi vill med säkerhet säga eftersom detta måste skötas internet. Dock kan vi med säkerhet säga att killen måste bruka viagra som effekthöjande medel (ej dopingklassat) för mer uttänjda tights kring höft och framsida lår har aldrig ens gud skådat!
 Blondinbella

Blondinbella måste hyllas! Så framgångsrik och så ung ( f 1990). Är imponerad av hennes karriär. Sen gör det ju inget att hon ser riktigt bra ut också! Men ska samtidigt skicka iväg en varning till just dig Isabella Löwengrip. Rymdgatanbloggen knaprar in, våra unik besökare per dag skjuter i höjden. Snart snart händer det...


Dagens fråga

Var på väg in efter ett löppass när B.Fransson med crew hugger mig och undrar om jag läst bibeln?? Och det har jag ju inte tyvärr svarar jag. Men det spelar ingen roll för dem.
Så dagens fråga blev som följer: Vem skaffade Kain barn med efter att han slagit ihjäl sin bror Abel? undrar alltså B. Hans crew satt bara och skrattade och hånade hans fråga. Jag förstår inte varför!?
Ni som vet svaret kan inkassera en stycken Pripps Blå 7.2 hos B före helgen(eler när fan som helst)!
När jag ändå är här så kan man ju slänga ur sig en till fråga. Nån som är sugen på en grillning imorrn kväll??
//14a


Dagens hyllning!

Dagens hyllning måste nog gå till grannen under mig på 26d. Han spelar just nu Coldplay - Viva la vida tillräckligt högt så att även jag kan njuta av musiken. Nu slipper jag ju använda min egen stereo och spar på så vis in på elräkningen =)

En varning!Det var en gång en helt ny mobiltelefon som fick för sig att han skulle åka iväg och festa i fjällen. Tre dagar senare när han skulle hem igen hade han så klart fått en repa i displayen. Tiläggas bör att den enbart syntes när man vinklade mobilen konstigt mot solen. Dagarna gick och mobilens ägare blev allt mer upprörd över den lilla repan. Den irriterade honom. Efter lite sökning på google hittade ägaren det han hade sökt efter, ett putsmedel som skulle få repan att försvinna. Det blev en bilfärd upp till Clas Ohlson där putsmedlet inhandlades. När Ägaren till mobilen kom hem igen skyndade han sig att öppna förpackningen och började genast att putsa på mobilen.

Resultatet: Idag har mobilen en större repa än tidigare och det spelar ingen roll hur man vrider eller vänder på den, den syns alltid. Köp aldrig Displex display polish!

DietDet har gått lite knackigt med min diet på sistonde. Jag har som mål att gå ner något kilo så det ska gå lite lättare att löpa. Ett tag hängde jag på mårdarna på deras diet inför Jukkola, men nu på sistonde har jag gjort grova övertramp. Idag tillexempel var jag och köpte glass. Jag tog självklart den största bägaren med tre kulor. Om jag ändå hade kunnat nöjt mig med det men jag skulle så klart ha en extra kula, 4kulor fick det bli. Fast det är ju trots allt sommar också. Är det någon gång man ska äta glass så är det ju nu (försöker dämpa min ångest)

// Glassarn på 26d

Lika som bär?

klädbyte Amerikanskan Bethanie Mattek får inte spela i guldf

Eller samma person, vem? Vinnaren vinner en spa weekend med kingen på 14a.


Larsismen

"Ett tillstånd där en person av manligt kön undviker känslomässig relation med person av kvinnligt kön för att bäst kunna uppnå idrottslig prestation, civil karriär eller annan framgångsrikt resultat. Detta innefattar inte korttidsbestämda sexuella relationer med kvinnligt kön som inte påverkar det alldagliga hälsotillståndet." Larsismen är en livsstil och har ett okänt antal utövare i Sverige och övriga världen.Resultat Guitar heroIdag avgjordes en mycket prestigefylld gutar hero match hemma hos Bersa på 14a. Matchen var mycket jämn och spännande. Vi lirade på expert och snittade på ungefär 98%, ganska hyggligt. Bersa drog dock längsta strået i fighten. Det var när han på sista låten sprayade pepparspray i ögonen på mig som jag kom lite ur fas.

Sanningen: Jag spelade på easy och var värdelös. Bersa spelade på medel och såg rätt vass ut. Just nu är jag mer sugen än någonsin på att skaffa PS3. Måste ju fixa guitar hero skills. Så här kan det inte få fortsätta. Ingen som har ett begagnat PS3 till salu?

// 26D

Övertid

Kom preis hem från jobbet. Valde att jobba lite övertid. Känner på mig just nu att att jag kommer ångra mig imorgon bitti när jag ska upp och träna. Men men pengarna behövs ju.

Lägger till en skön låt att somna till.


GUITAR HERO battle
Imorgon under förmiddagen kommer det utspelas ett guitar hero battle på Rymdgatan 14a. Det är jag (26d) som utmanat honom. Jag vill dock inte påstå att jag är duktig, kommer troligtvis få pisk. Men roligt kommer det att bli hur som helst.

Går själv omkring med funderingar om man kanske ska investera i ett PS3. Det är ju faktiskt sjukt roligt med guitar hero och singstar. Får se hur mycket pengar man har kvar efter sommaren.

Det är fritt fram att komma och vara publik imorgon, men vi har inte mer än 50-60platser så ni får skynda er att anmäla i kommentarsfältet om ni ska få er en plats.

Morgonens träning

Imorse blev det ett stakpass tillsammans med Patrik K. Ett ganska skönt AI pass. Patrik var dock lite hårdare än mig och fortsatte uppåt mot övre Valsan när jag svängde hemåt vid Billingsnäs.
Det finns även de Rymdgatebor som håller till i Mora under sommaren. Har hört rykten från Tomteland i Gesunda att det körts hårt i slalombacken där uppe idag, låter bra inför hösten!
Nu ska det lagas mat, kommer nog att bli något exotiskt. Kanske pasta?


Vart är Keith D?

Redaktionen på Rymdgatanbloggen är förvånade över att en viktig pusselbit i bloggandet inte har visat sin närvaro. Vi talar om rymdgatans kanske största genombrott i orientering denna säsong, MIA:s största fan och Oringens hårdast arbetande undersåte: Martin Hammarberg. Det är hemskt tråkigt att se att han inte är här inne och bloggar det vore stort om vi kunde få 20 D att skriva några inlägg. Framförallt för att få en extra krydda på bloggen. Martin vi saknar dig, kom hit!

Hans blogg är indiepop.blogg.se, bara att commentbomba honom! Varför han kallar sig själv Keith D på MSN är det ingen som vet i nuläget, men vi gissar på att det är något kryptiskt och för avancerat för våra rymdgatanhuvuden.


Dagens känga

Dagens(eller rättare sagt nattens) känga går till damen med de två hundarna mitt emot.
Ena hundjäveln(förlåt språket) stod å skällde mellan 23.50 och 00.48 innan polisen som var här lyckades få tag på ägaren som kunde släppa in byrackan igen. Tur att man inte hade förmiddagsskiftet, då hade nog inte funnits två hundar där idag.
Men man vänjer sig

www.youtube.com/watch?v=k_AYOwFY3dQ


Gott innan träningIdag kokade jag några ägg innan träning, riktigt gott. Äggen serveras givetvis med Aromat. Snart ska jag ge mig ut å köra lite rullskidor. Får se om kanske kameran hänger med på passet?

// 26D, Rymden

En gammal goding

Rymdgatan bjuder på en klassiker så här framåt läggdags.

The Cranberries - Zombie