Mat


Tränat hårt?
Hungrig?
Vet du inte vad du ska äta?
Behöver du många kcal?

Prova pastasallad från USA!Huvudet på spiken?

Doping på annat sätt ;)


The Gris Witch Project


En död katt är en bra katt!Gatan kryllar av inavlade människor (läs BF) som tvunget ska ha en katt.
Detta leder till att hela området kryllar av inavlade kattjävlar, parkerar man
bilen är den fulla av kattspår dagen efter. Har man dörren öppen så är
lägenheten full av katter innan man hinner säga socialbidrag.
Därför är en död katt en bra katt!

Se upp för 16b...

...han fösöker nämligen ta över området. De han inte bo här många månader innan de beslutade sig för att bygga ut. Så efter några dagars grävarbete har de nu börjat lägga "golv" över halva gräsmattan utanför. Redaktionen funderar på om de verkligen kan ha tänkt stadga sig i området och därför bygger en redig grillfest-plats. Rapporten säger dock att Emil oroligt följer händelseförloppet från sin position bakom gardinen. Ingen vet vad som kommer ske härnäst, pool?

Ett suddigt "spion-foto" från vår superzoom, förövrigt samma superzoom som fångade alfahanen strax efter jobbet var klart igår.

Se upp för...

...14C. Det är den nya faran på rymdgatan. Efter några nätter md dålig sömn har vi äntligen kommit på vad som stör oss. Det är det regelbundna dunkandet från 14C:s säng! Den knirrar oftast rytmiskt men ibland lite mer intensivt. Vi funderar på att sponsra 14C med en ny säng men det finns ju ändå lite humor i att föra statistik på hur ofta en alfahanne reproducerar sig;)


En helt meningslös film...


Alingsås!

Jag älskar handboll och därmed blev jag nu förälskad i Alingsås!
..en Sean Avery?

Om rykterna är sanna verkar nu 14d vara ute och raggar på andra rymdgatebors flickor! Men ska man se något gott i det hela, tror jag inte det handlar om Malin denna gång...


Paolo Roberto