Rymdgatebor OS-inspirerade

I takt med att OS går mot sitt slut så har rymdgateborna blivit helt fanatiska och tror att de ska ta guld i London 2012 i sina nya grenar. Nedan följer en film som visar hur förberedlserna har börjat. Lite knackigt kan man kanske påstå att det går till en början...

Scen 1: 14 A ska bli vattenpolospelare. Han börjar väldigt safe och tar med sig syrgastuber och grodfötter. Ändå lyckas han inte ens komma ned i vattnet.

Scen 2: 16 C satsar på den okända sporten inlines. Titta noga, visst satsar han fullt men frågan är om det är värt att köra upp kulorna i mjälten för det.

Scen 3: 18 A Ska bli simhoppare. Målet är att ta guld på 10 meters svikten. Han börjar på en lägre höjd och ja det ser lovande ut. Dubbel mollbergare med whiplash skada, 10.0.

Scen 4: 26 D går för fullt i teakwondo. Ser väl inte jättebra ut, han har liksom fortfarande problem att ta poäng av kontorsstolen.

Scen 5: 28 C, den nya Weronica Wagner i gymnastik. Synda bara att han är 2 meter för lång för denna gren. Men har man viljan så...

Scen 6: 2 C ska vara Sveriges hopp i mountainbike nu när Fredrik Kessiakoff floppar. Ruskigt likt Eddie the Eagle på nått sätt. Alla måste ju börja någonstans och 2 C tar satsningen på fullaste allvar. Härlig inställning




Kommentarer
Postat av: 14a

Satsningen har börjat!! Synd att tuberna är så jäkla tunga..men efter en bra powerwalk ikväll så gör vi en ny satsning imorrn efter matten...Hoppas resterande guldhopp fortsätter träningen.

2008-08-24 @ 21:28:27
Postat av: 10c

Går för OS 2012 i badminton, paralympics om den reguljära satsningen kraschar...

2008-08-26 @ 19:53:37

Vill du säga nått?

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Blogg/Hemsida:

Kommentar:

Trackback