Dagen efter...Idag kom då den dagen som många av oss på Rymdgatan väntat på! "Dagen-efter dagen" Fulla av förväntan drog sig Johan, Gustav och Robin mot festivalens guldgruva: Campingen dagen efter 3 hårda festivaldagar.

Robin, som sett så stark ut i början av veckan, började även han se lite trött ut efter några sena nätter med spelningar. Trötta och hungriga begav vi oss alla ut för att leta efter fynd i den raserade tältstaden.
- Om det ändå fanns ett Langos-stånd här, muttrade Robin. Plötsligt hörs ett högt jublande. Det är Johan som hittat ett kvarglömt tält med en massa godsaker i.
När Robin och Gustav skyndat dit sitter Johan redan nöjd i solen och smuttar på en bättre begagnad öl från gårdagskvällen.
 - Bättre än så här blir det inte! Flinar Johan nöjt, samtidigt som han drar sig tillbaka för en tupplur i sitt nyfunna blå tält. Nästa man att finna lyckan på detta slagfält var Gustav som passade på att fylla på sitt spritförråd med några fina flaskor av sprit och lådor med vin! Han visar stolt upp sitt bästa fynd, en Koskenkorva, och utbrister glatt:
 - Det här kallar jag Taxfree! Nu ska vi hem å fira! Innan han går vidare med sin shoppingkorg efter nya fynd. Till sist finner också vår vän Robin lyckan på fältet. En bit bort har han dukat upp en riktig brakfrukost innehållandes deluxe potatissallad med lite inbakad snus och till det ljummen apelsinjuice.
 - Tänk om man kunde få äta så här gott varje dag, säger Robin med en drömmande blick innan det är dags för 3 nöjda killar att åter bege sig hemåt.
Alla har de samma tankar i huvudet. Peace&Love 2009... Och drömmen om att hitta något riktigt fint att ta med sig hem till Rymdgatan...


Kommentarer
Postat av: 18 A

haha klockrent

2008-06-30 @ 08:55:48
Postat av: Lothar

Är det inte en Gösser man kan skymta att Johan dricker. Skam att lämna en sådan goding halvdrucken. Dock kul att se att det är fler som uppskattar det Österikiska guldet.

2008-06-30 @ 17:29:05
Postat av: Anonym

niesjuka!!

2008-07-02 @ 17:21:16

Vill du säga nått?

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Blogg/Hemsida:

Kommentar:

Trackback