Grattis Spanien och Jocke!

OLW chips, mums!

Idag har det lirats EM final i fotboll. Det var riktigt festlig finalstämning i biosalongen hos 26D. Det firades med Läsk och Chips. OLW våran chipssponsor stod för chipsen, tackar! Vissa ansåg sig även vara värda dipp, smaskigt värre!
Kul att Spaninen vann, speciellt för Jocke. Jocke spelade på lite matcher idag och visade sig ha imponerande vetskap om hur alla dagens fotbollsmatcher skulle sluta. Frågan är om Jocke hade något att göra med hur EM finalen slutade? Han verkar ju ha något finger med i spelet åtminsone, träffa två kryss är lite för bra för att man inte ska misstänka något.
Men vi på Rymdgatan tycker Jocke är välförtjänt av vinsten. Det är bara att hoppas att han inte får storhetsvansinne nu när han vunnit så mycket pengar. Han kanske kan finansiera den nya rullskidbanan i Falun som vi alla drömmer om?

Kommentarer
Postat av: gul-röd supporter

Jag tyckde chipsen smaka bra! Dock kunde konstateras att den mittersta (blå påsen) var godas i längden...efter 3 påsar annars rekommenderas alla starkt!



Även godistestningen blev lyckad (för min del), då jag han täta mest! Men med i beräkningarna måste man tilllägga att vi var tvungna att ta bort en av smakerna, som en viss Johan E lyckades klämma i sig, innan testet han börja. Mellan de kvarvarande påsarna skilde sig även ett år i lagringstid, då den ena sorten hade ett litet högre tuggmotstånd och en så kallad lättnadskänsla när man hade käkat av skalet. Kvar blev då den ensamme vinnaren: Persikor!

- Tummen upp för dom!

2008-06-30 @ 01:17:33
Postat av: grym

Bara att instämma med föregående talare!!

2008-06-30 @ 10:06:33
Postat av: Hockeyfrilla

lägger min röst på mango, tyvärr har jag inte smakat den. Men den kan ju inte vara värre än persika iaf...

2008-06-30 @ 10:47:48
Postat av: han som vet

guava var den godaste smaken! synd att ni andra aldrig hann testa!

2008-06-30 @ 16:22:29

Vill du säga nått?

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Blogg/Hemsida:

Kommentar:

Trackback