peace & LOVE 2008


Grymma Artister ikväll!


I helgen smäller den – årets rockbomb Peace & Love-festivalen i Borlänge.

Listan över årets akter på Peace & Love är lång och gedigen – publiken bjuds på alltifrån modern och klassisk metal à la In Flames ochEntombed till existentiell pop à la Kent.

Hela Borlänge kokar och erbjuder minst två heta kändischatter i kväll: LIVE

  

Missa inte det!
Kommentarer
Postat av: peace

tror du d e det nån som ska dit? är det nå drag lr....hör nått att de kanske kan va nått...

2008-06-26 @ 23:20:12
Postat av: Dalarnas tidningar

Flicka våldtagen i tält redan första kvällenBORLÄNGE - en fin stad!En 16-årig pojke är misstänkt för våldtäkt. Han greps vid Peace & Loves camping på torsdagsnatten.

Det var flickan som larmade polisen sent på torsdagsnatten.Hon uppgav att hon blivit våldtagen i ett tält på festivalcampingen. Enligt polisen är hon ett par år äldre än den misstänkte.Den 16-årige ynglingen greps av polisen strax efteråt inne på campingområdet.Han har suttit anhållen under natten, men släpptes efter förhör nu på morgonen.Han är dock fortfarande misstänkt.16-åringen är från Stockholmstrakten och flickan från länet, dock inte Borlänge. De kände inte varandra sedan tidigare.Pojken har medgett att han haft umgänge med flickan i tältet, men förnekar att det rör sig om en våldtäkt.Ytterligare en våldtäkt kan ha hänt under torsdagsnatten.En annan flicka som uppsökte Falu lasarett i går kväll, uppgav att hon blivit våldtagen inne på campingområdet. Något mer ville inte flickan säga. Det var personalen på lasarettet som larmade polisen.Ytterligare uppgifter om den händelsen finns inte i dagsläget.

Maria Svensson


Vill du säga nått?

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Blogg/Hemsida:

Kommentar:

Trackback